2022 11 28 09h49 24

Suzanne en Marco

Wat ooit begon met een geit om zelf verse melk te hebben voor onze jongens, is uitgegroeid tot een kleine kinderboerderij.
Van cavia, tot schaap tot ezel en koe, we hebben het allemaal! We willen dit niet voor onszelf houden, maar delen met jullie!

Tijdens de open dagen kan je in de weide bij de dieren, en deze van heel dichtbij zien, voelen en ruiken. Speel in de speeltuin, zit op het gezellig terras, speel met de (trap en loop)tractors en fietsjes, ... Een pony- of ezelritje is ook mogelijk!
Dit kan tijdens de open dagen en tijdens de kampjes. Of misschien organiseer je hier wel je verjaardagsfeestje?

We willen graag wat zelfvoorzienend leven. Onze kippen helpen hier bij, de overschot van de eitjes zijn te koop (10 eitjes voor €2, af te halen op afspraak). Arne en Milo hebben elk hun eigen moestuin. Indien we hier een overschot hebben kan je tijdens de open dagen samen met hen hierin zelf oogsten!
Deze lente (2021) hebben we onze eerste kalfjes gekregen. We melken de koeien elke ochtend en avond. Jerseymelk is heel speciaal. Zij hebben andere eiwit en vetgehaltes, en bestaat ook uit een ander soort eiwit. A2 ipv A1. Dit heeft als gevolg dat mensen met een koemelkeiwitallergie deze melk wel kunnen verdragen. Geen slijmvorming of darmklachten meer na het drinken van melk! De melk is te koop aan 2 euro per liter. Een herbruikbare glazen fles kan je hier ook kopen (€1).