Producenten

Ontdek A2A2 Melkproducenten in uw buurt

Bekijk alle producenten op de kaart

Producenten

IJshoeve De Boey
Familie De Boey is al vele generaties actief in de landbouw. In 2015 zijn we gestart met de verwerking van onze dagverse hoevemelk tot roomijs en zo zag IJshoeve De Boey het levenslicht.
Milk & More
Op de boerderij gelegen in Poiel te Geel worden dagelijks een 100-tal koeien gemolken. Daarnaast is er ook jongvee aanwezig. Deze worden allemaal geselecteerd met het oog op de toekomst.
't Kakelend Kippenmuseum
Het maken van hoeveproducten is een passieproject van Hendrik, Regine en hun vier kinderen. Als boer in hart en nieren melkt en verzorgt Hendrik al sinds 1989 koeien op zijn landbouwbedrijf in Keiem.
De Streekhoeve
In april 2021 zijn Fien en Liene, onze twee Jersey-koeien voor het eerst mama geworden. We zijn hen dan ook beginnen melken. We verkopen elke dag verse rauwe melk. Deze kan je 'tappen' uit de melkautomaat.
Keysershoeve
De Keysershoeve is een koeien- en buffelboerderij waar we melk-, zuivel- en vleesproducten creƫren met liefde voor de dieren en volgens een jarenlange traditie. Deze unieke combinatie laat zich uiteraard smaken in het eindproduct.
Den Overdraght
Op onze boerderij loopt een mooie kudde Jerseys rond en deze melk gaat idd mee in de gewone melkplas omdat we nog wat Holsteins hebben. De Jerseys zijn getest en zijn drager van het A2A2-gen.
Jerseyhoeve De Haan
sinds 2017 melken wij op de Jerseyhoeve zo'n 110 Jerseykoeien. We leveren het grootste deel van de melk aan Milcobel, maar maken van een deel ook onze eigen verse zuivelproducten.
Boerderijwinkel Van Eigen Kweek
Sarah en Benny, een jong koppel, hebben de ouderlijke boerderij van Benny omgevormd tot een duurzaam bedrijf met lokale verwerking en verkoop van zuivel- en vleesproducten.